Loading

Als werk passie wordt

Over Ons

null

Wie zijn we?

Wat ooit begon als verlengstuk van een hobby, groeide uit tot een bloeiende zaak en een gekend begrip binnen de vissersgemeenschap. In onze zaak, waar vooral de klant voorop staat kan men steeds terecht voor een babbel, raad, tricks en tips om uw visprestaties te optimaliseren en/of te verbeteren. Een bezoekje aan onze visserszaak is dan ook zeker de moeite waard. Mijn doel is dan ook steeds om een deeltje van mijn enthousiasme te kunnen overbrengen naar mijn klanten!

Hengelsport De Glas, Sensas store waar prijs en kwaliteit primeert en waarvoor men van heinden en ver onze winkel komt opzoeken. Ons uitgebreid assortiment draagt dan ook bij tot het succes van onze zaak. Naast het concept Sensas verdelen wij verder ook tal van andere merken waaronder oa. Spro, Arca, Preston, Colmic, Funfishing, Van de Eynden, Sonubaits, Ringers, Championsfeeds, ….
In onze winkel kan je verder ook terecht voor onze huisvoeders en pellets welke beschikbaar zijn in verschillende grotes en hoeveelheden.
Onze viswinkel hengelsport De Glas in samenwerking met Sensas ondersteunen het Team Crazy bait, welke reeds mening prijzen wist bij elkaar te vissen.

0
Aantal producten
0
Wij bestaan reeds
null

Sensas store: Het complete Sensas gamma, van hengel tot draad!

DSC_1766 (2)
DSC_1733
null

Ontdek ook ons huismerk!

DSC_1756